søndag 19. april 2009

Tidlig ute....

Har alltid likt å vere tidlig ute, så også denne gang. Vi er nemlig no halvegs i boks med forberedelsane til neste vinters aktiviteter. I dag har vi vore i Eikedalen (les: skisenter på Kvamskogen) og investert i carving-utstyr til mor og far i heimen. Ungane er stadig i vekse-fasen så dei får ikkje før til vinteren igjen. Det er her snakk om brukt utstyr fra "utleigeparken" til Eikedalen Skisenter. Meir enn godt nok for to tilårskomne nybegynnarar. Nåja, undertenga har jo ei tidligare kortvarig karriere på nedoverski - trur kanskje dei gamle skia fremdeles står i Årdal.... har til og med erfaring fra så godt som alle bakkane i Hemsedal (det var så sterk motvind den dagen at det var berre å reise seg opp så var det stopp).

Resten av familien har fått litt trening no i vinter. Både i Eikedalen og på Storefjell. Eg har måtta stå over grunna ei dårlig hofte. Som forøvrig er på bedringens veg (trur eg) - har overvunne (nesten) nåleskrekken og starta med akupunktur i tillegg til litt anna hardhendt behandling. Svima nesten av første gangen, men "nu går alt så meget bedre".

Sola har vore framme i mange dagar. Så det har blitt litt soling på verandaen - der Anna låste mor og storebror ute i dag. Ho var ikkje fornøgd med oss, så da låste ho døra og gikk bokstavelig talt ut. Så enkelt kan det altså gjørast! Og når da far i huset var opptatt med dekkskifte var gode råd dyre. Så der sat vi da, til vi fann ut at Martin hadde ein gang brukt hekken til å klatre opp på, da måtte det vel gå an å klatre ned også skulle ein tru. Uten sko denne gangen, men han kom seg no ned og fikk sluppe mor inn igjen.

Jammen godt sola skinner enno....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar