tirsdag 19. mai 2009

Ein heilt vanlig tirsdag

I dag er det heller stille og rolig i heimen. Jim er på reis (hadde nær sagt som vanlig), Martin er i Balestrand på leirskule og Anna er nett innkommen etter ein tur i ballbingen. Og no sitter vi no her i kvar vår stol og gjør på lite og ingen ting.

Anna har hatt besøk med heim fra skulen i dag, dei likte godt pannekakene laga på rømmegrautrester. Det er karate-fri i dag. Trenaren har ferie (til Anna sin store glede).

17-mai gjenomførte vi med stil. Stressopplegg er og eit ord vi kan bruke om dagen. Mor i huset kom heim med store blemmer under begge beina, her var det berre å finne fram nåler, grønsåpevatn og plaster. Men ungane hadde det kjekt, så da får eg berre tole litt blemmer og slikt. To tog gikk vi i - delvis. Martin var ikkje med ut på formiddagen. Ein ting var at han måtte ha på seg dress, men å gå i første toget (fra Skjold til Nestun) - der gikk grensa. Sola forsvann utpå ettermiddagen, men temperaturen var fin den. Så vi kosa oss på benken på Skjold vi. Saman med naboane. Vi har nesten fast plass der nede vi no.....

Men i går var kvardagen tilbake. Plask, plask heile dagen! Litt bedre i dag - heldigvis. For klassen til Anna ha vore på gårdsbesøk i dag. På Langegården - og sett på sauer, høner, gris og hest. Og så fikk dei kjøre hest og kjerre. Det var to fornøgde jenter som kosa seg med middagen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar