lørdag 20. juni 2009

Ei hektisk veke

Endelig kveld, og nesten stille i huset. Iallefall så stille det kan få blitt med to ungar + ein overnattingsgjest. Vi er nett innkommne alle sammen - har vore på St.Hans feiring i borettslaget. Men grilling, leikar og sosialt samvær. Og best av alt, sola skein også. Temperaturen gidd vi ikkje skrive om, men den skal vist vere på stigande utover i neste veke.

Veka som har gått har bestått av to skuleavslutningar, to bursdagsbesøk for Anna + at Martin har feire bursdagen sin (det vart eit kapittel for seg) Og Jim som har vore på reis sidan tirsdag kveld. Eg og Anna møtte han i døra da vi kom heim fra turen til Årdal/Lærdal. Litt hektisk kan du kanskje sei. Men vi kom no i havn denne gangen også.

Resten av helga er planlagt til planlegging av bursdagsfesten til Anna. Og til å skru sammen skrivebord og hyller til mitt "kontor". Det er på tide å komme seg vekk fra spisebordet med PC, blogging, nett bank, møtereferat og FAU oppgaver. Og alt kaoset som følger med...

Ungane har att 3 dagar på skulen før det blir ferie på dei. I neste veke skal Anna på "svømme-skule", fra 15 til 17 i fem dagar. Med både "teori" og praksis. Iflg ho sjølv så trenger ho ikkje kurset, men mor i huset meinar at ho treng å lære meir. For å bli ein bedre svømmar. Og veka etterpå er det fotballskule, på begge to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar