søndag 14. juni 2009

Ei helg fylt med fotball

Kort oppsummering av helga: fotball i 9-års klassen fra fredag til søndag. Og avsluttning med Brann - Lyn på Stadion. Og med stigning i programmet heile vegen.

Vi reiste til Voss fredag ettermiddag. Kjørde i kø omtrent heile vegen, men det gikk overraskande bra. Ankom Voss etter vel to timar i bilen. Etter litt leiting fann vi fram til losjiet vårt. Eit "artig" hus må eg få sei. Eit hus fylt av trapper, halve etasjer, vinklar, krikar og krokar. Og alvorlig masse rart. Men greitt nok til å sove i. For neste år har vi alt satt oss på venteliste til Bavallen.

Laget til Anna hadde sin første kamp fredag kveld kl 20:30. Resultatet blei ikkje det aller beste, dei tapte 6-2. Lørdak starta med kamp kl 10:30. Nok eit tap; 5-2, så det var framgang. Dette var einaste kampen "vår" på lørdag, så restena av dagen gikk med til sosialt samvær med dei andre på laget.

Søndag var det utpakking fra "kråkeslottet" , og ny kamp kl 11. Da var bestemor og bestefar på Hæreid også kommen på tilskuarlinja. Det blei nok eit tap, men berre med 1-0 denne gangen. Ein god kamp, både på og utanfor bana. Så alt låg til rette for at det statistisk sett skulle bli seier i siste kampen. Og det blei det! 5-1 vann dei, sjølv om vi på sidelinja kun fikk med oss 4 scoringar. Det er slik i denne aldersklassen at når eit lag ledar med 5 mål, så får det andre laget inn ein ekstra spelar. Og brått var det 6 gule mot våre 5 blå på bana. Vi skjøna ingen ting, heller ikkje lagledaren vår. Men ein kort samtale med dommaren oppklarte dette for oss. Vi leda med 5 mål, så alt var riktig.

Etter at kampen var slutt var det berre å hive seg i bilen. No var det kampen Brann - Lyn som stod på plakaten. Iallefall for mor og Martin. Ein god kamp, som enda med seier 2-1 til Brann. Og no ligger alt til rette for ei ny veke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar